SEO оптимизация на сайт

SEO е процес при който се прави популяризиране на дадения сайт с цел постигане на по-добри резултати при търсения в Google.

Това се постига чрез няколко метода:

Външна SEO оптимизация – публикуване на статии в други сайтове, публикуване на сайта в директории за сайтове и натрупване на допълнителни линкове от други сайтове, като форумни подписи и др.

Списък с директории за статии подредени по актуален PR.

Вътрешна СЕО оптимизация – е правилното структуриране на информацията в сайта. Правилното използване на таговете H1, H2, H3, H4..H6, удебеляване на важни фрази, създаване на вътрешни връзки правещи сайта удобен за ползване и лесно достъпна всяка негова част.

Трябва да се знае, че направата на seo/сео оптимизация отнема различно време заради различните конкуренции на различните думи и изрази за който се борите. Съществуват много силно конкурентни изрази и думи, при които резултатите се постигат много трудно и отнемат дълго време от порядъка на година две, разбира се съществуват и слаби ниши при които са достатъчни няколко седмици.

Други важни фактори, влияещи на seo/сео оптимизацията са възрастта на домейна, който ползвате – от колко време го притежавате. Също така за колко години напред е платен вашия домейн.

Това което е сигурно, че една статия в този сайт ще допринесе за вашата външна seo/сео оптимизация на вашия сайта. Статията ще бъде допълнително подсилена чрез ръчно публикуване в 15 БГ социални мрежи.

 

Вашият коментар