Почистване на мазета и тавани София – кога и как да планирате

Най-често хората решават да разчистват мазета, тавани, както и допълнителни помещения, в ситуация, която е вече стигнала до етап, в който не може нищо да се намери на конкретно място.

Много често такава нужда е провокирана от нуждата за допълнително пространство, но вече не са останали сили и енергия да се разчисти самостоятелно. Ето, защо на помощ идват от услугите на фирми. Те ще ви спестят време и ще се погрижат за неугледни и занемарени мазета, тавани, килери. Те ще помогнат за почистване на мазета и тавани София и всички тези помещения, пълни с боклук, които искате да изчистите и да използвате по нов и ефективен начин, но все не ви стигат силите и времето.

За какво служи мазе или таван?

Какво изниква в съзнанието ви, когато заговорим за тавана на дома? Стая, терен, зона за складиране на всякакви вещи. И, защо да не се ползва по-целесъобразно. Днес живеем във все по-малки домове и всеки сантиметър от е ценен. Ето, защо, разчиствайки тавана може да си осигурите повече полезно пространство, което да използвате за различни цели. Ето и какво може да направите с разчистения от боклуците от таван:

домашен фитнес;

място за отдих и релакс с отлична панорамна гледка;

кът за работа или домашен офис;

хоби зона;

работилница;

допълнителна спалня за роднини или гости;

ако позволява, това място може да се превърне в пространство за отдаване под наем и добър допълнителен доход.

Страхотни идеи, нали? Но преди да ги осъществите, трябва да се отървете от досадните боклуци. На помощ идват екипите ние, за да ви спестят време и енергия, които да вложите в по-креативни занимания.

С мазето нещата са малко по-различни, защото то се намира под земята. Трудно би могло да се превърне в ефективно помещение за нещо, различно от съхранение. И все пак, това не пречи да бъде разчистено и организирано по най-удобния за семейството начин.

Какво представлява услугата – почистване на мазета и тавани София?

За почистване на мазета от строителни и битови отпадъци в столицата цената варира между 250 и 350 лева за пространства до 15 квадрата. Цената може да се промени, ако помещението е по-голямо, със специфична форма или според вида на отпадъците.

За разчистване на мазета се ангажират поне 2-ма работника. Такива са ангажирани по изнасяне и товарене на боклука в камион. След това всичко бива извозвано до регламентирано депо. Таксата за сметището е включена в цената на офертата. Събират и дребните боклуци в собствени чували, след което измитат помещенията след почистване.

Ако има повече от едно мазе, общи части или коридори за почистване, ще ви предложат цена с отстъпка.

Подробна информация с конкретни примери за работа, както и информация за разчистване на тавани може да получите на страница в сайта: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с фирма, предлагаща услугите.

Какво е важно да знаете, когато се обадите?

Почистването на тавани и мазета в София е трудоемка задача. Разчистването на тавански пространства е по-трудно, защото често до тях се стига без асансьор и изнасянето на боклуците става на ръка всеки път. Именно за това и цената е по-висока от тази при разчистване на мазета.

Най-добрия и лесен начин да получите точна цена за почистване на вашето мазе или таван е като изпратите снимки или видео и мениджърите сами преценят обема на работа и боклук за извозване.

Защо да изберете фирма почистване на мазета и тавани София?

Работи се бързо, коректно и качествено;

Имат доказан опит и редица отзиви от доволни клиенти;

Подхожда се професионално и са спазвани всички уговорки и срещи;

За да се убедите в това, посетете главния адрес smetishte.com, още сега.

Posted by at март 22, 2023
Filed in category: За дома,

Comments are closed.