Как да се отървем от старите мебели и техника – изхвърляне на стари мебели София

Мислите и планирате нещо голямо в дома или офиса? Тук ще откриете необходимата информация.

На адрес: www.chistachi.bg може да наемете екипи, които изнасят и извозват стари мебели и друго жилищно оборудване от апартаменти, бизнес помещения, тавани, мазета и гаражи до депа или центрове за вторични суровини.

Демонтирането на мебелите професионално и внимателно ги пренася от сградата до камиона. Може и сами да демонтирате и подготвите мебелите за извозване, а екипите просто ще ги занесат на пункт за скрап. Преди началото може да пристигнат и за безплатен оглед, където да се договори за процеса на работата и, разбира се, цената.

Почистване на къщата се извършва заедно с изхвърляне на стари мебели София по един безкраен проект! Може би би проработило, ако някой отнесе тези няколко излишни и безполезни парчета и така ще има къде да прибере ценните неща.

Предлага се възможност за безплатно вземане, като сте готови да заплатите символична цена за артикули със стойност. Има фирми и частни лица, които имат интерес към стари мебели основно от масив за обзавеждане на помещения за извършване на нови услуги: гардероби, бюфети, ракли, ракли, маси, столове… Извозва се и друго оборудване, като картини, огледала, осветителни тела, декорации, съдове, както и някои максимално запазени парчета.

Някои неща биват вземани за реставрация. Дори не е задължително да са антики. Желателно е само да излъчват някакъв дух на времето, в което са направени и използвани…

Обадете се, за да си уговорите час. Ако имате възможност да снимате обекти с телефон или цифров фотоапарат, при първа възможност това ще е най-добрия ход. Пишете на имейл или директно посетете този сайт: https://www.chistachi.bg/izhvarlyane-stari-mebeli-sofia.

Обадете се възможно най-скоро, защото всеки проект има ограничение във времето.

Posted by at март 10, 2023
Filed in category: За дома,

Comments are closed.