Почистване на терени в няколко стъпки – разчистване на гаражи

Ако сте търсили в интернет „почистване на гаражи“, това означава, че мястото ви трябва да бъде напълно ремонтирано. Предлагаме ви услугата почистване на терени, която може да стартирате с изпразване на гаражи.

И така, следователно разчистване и изхвърляне на отпадъци, както и хигиенизиране и цялостно почистване на терени е точно за вас. Значи сте попаднали на точното място.

Реално с подредбата ще може да спечелите много пространство и да превърнете гаража в добре поддържано, подредено и безопасно място. Нека видим заедно, колко интервенции можем да направим във вашия случай.

Почистване на гаражи: Извозване на отпадъци

Една от първите операции, които трябва да направим, когато решим да подредим гаража е разчистването и изхвърлянето на отпадъците. Всъщност гаражът е едно от онези помещения, заедно с мазето и таваните, които често са пренебрегвани и в които с течение на времето съхраняваме много предмети и аксесоари от различен тип. Трябва да знаете, че не всички отпадъци могат да бъдат отнесени на един и същи „екологичен остров“. Всъщност различаваме някои видове, включително:

Електрическо и електронно оборудване;

Хартия и картон;

Тонери и касети;

Части от развалини и глинеста почва;

Очила;

Домакински уреди и пр.

Това са само част от отпадъците, които можем да намерим на занемарено място, но всеки от тях трябва да бъде изхвърлен по правилния начин.

Някои екологични терени приемат определени видове отпадъци, а не други и в много случаи частното лице не може да ги извози само, а трябва да разчита на фирма, която има определени разрешения и сертификати.

Фирми като нашата dvorove.com са упълномощени да транспортират и изхвърлят отпадъци, след почистване на терени. Всеки отпадък се класифицира с помощта на CER код и всеки CER код съответства на различен процес на обезвреждане, който трябва да бъде възприет. Ако искате ли да избегнете всички проблеми, произтичащи от изхвърлянето на отпадъци? Просто, свържете се с нашата компания на адрес: https://dvorove.com/firma-ceni-pochistvane-dvor.

Дезинфекция на гаража и основно почистване

След като гаражът е изчистен от всички отпадъци, можем да помислим за грубо почистване и дезинфекция. Всъщност място, оставено занемарено твърде дълго, изисква специална хигиена и дезинфекция. Нашият екип разполага с цялото необходимо оборудване не само за хамалски и почистващи услуги, но и за дълбоко почистване на терени и всякакъв тип помещения. С помощта на специални машини подовете, арматурата, щорите и стените на вашия гараж ще изглеждат като нови. Освен това често се налага да изхвърляме всичко от гаража. Да не пропускаме и, че на тези места често се срещат мишки, паразити или насекоми.

Почистване на гараж: Колко струва изпразването на гаража

За да отговорим на този въпрос, трябва да вземем предвид редица фактори:

Количеството и вид на отпадъците;

Квадратурата на гаража;

Необходим персонал и работно време за извършване на услугата;

Добавени услуги (преместване на друго място, например);

Разбира се, изброените по-горе елементи варират от клиент на клиент, така че, за да продължите с оценката, ви съветваме да се свържете с уебсайта DVOROVE.COM.

Почистване на гараж: Вземете Вашата оферта

Пишете, попълнете формата за контакт в самия сайт най-долу или се обадете. Напомняме ви, че за да получите индивидуална оценката, ще трябва да знаете информацията, описана по-горе. Вие решавате, дали да ни изпратите снимки на вашия гараж или искате фирмата да извърши огледа. Свържете се с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро въз основа на нашата наличност.

Очакваме ви за почистване на терени!

Posted by at януари 16, 2023
Filed in category: За дома, Услуги,

Comments are closed.