Как да изберем чорапогащи големи размери

Ако сте макси дама и сте изправени, пред проблема за избора на чорапогащи големи размери, то попаднали сте на правилното място.

Основният критерий за избор на чорапогащи е размерът. Много хора правят грешката, като купуват малко по-малко трикотаж, мислейки, че така ще изглежда по-слаби. И така, малките неща създават само дискомфорт, притискат вените и се разкъсват по-бързо. Правилният размер ще накара краката ви да се чувстват комфортно.

Избор на чорапогащи големи размери по плътност

Когато избирате плътността на чорапогащите, трябва да вземете предвид целта на покупката: за почивка или за ежедневно носене. Тънките модели с 8-20 ден обикновено се купуват за лятото. За по-студения сезон е по-добре да купувате чорапогащи с плътност най-малко 30-40 ДЕН, а през зимата от 60 ДЕН. Във всеки случай изборът зависи от времето и целта на покупката. Когато излизате в ресторант или на бизнес среща е добре да потърсите модели, които изглеждат естествено по крака и не се открояват много. Например чорапогащи с плътност 40 ден или повече моделират добре силуета и визуално правят краката по-дълги и по-слаби.

Състав:

полиамид и акрил се използват за основа;

еластан – за здравина и еластичност;

естествени влакна (вълна, памук) – за изработване на по-топли продукти.

При чорапогащи за ежедневно носене процентът на еластан трябва да е 10-20%, при модели за отслабване-25-30%.

Избор на цвят и текстура

Тъмните чорапогащи (черни, кафяви, сиви) с големи размери изглеждат страхотно при момичета с телесни форми.

За по-смелите представители на нежния пол може да вземете необичайни цветове в:

тъмно синьо;

горчица;

лилаво;

кафяво.

Трябва да внимавате с чорапогащи с лъскав блясък. Такива продукти могат да подчертаят малките недостатъци. Матовите чорапогащи, от друга страна, са в състояние да премахнат излишния обем и да изгладят недостатъците. В такива продукти се използват полиамидни нишки, които имат способността да разсейват светлината.

От моделите могат да се намерят такива с различна шарка. Те са:

вертикална лента;

рисунка с рибена кост;

малка клетка;

всякакви малки орнаменти.

Чорапогащите с мрежа изглеждат нетривиални. С правилния избор на размер, тези бежови или телесни модели прикриват добре признаците на целулит. Черната мрежа е по-подходяща за партита и нощни клубове.

Най-удобното прилягане е с висока талия. По-ниската талия може да прохожда на жените с фигура пясъчен часовник. За стягащ ефект има модели с къси панталонки, които повдигат добре корема и правят силуета по-грациозен.

Когато избирате такъв важен елемент от гардероба е важно да разберете, че качеството е на първо място. По-добре е да купите качествен модел, който да изглежда органично с други части на гардероба ви.

Помнете винаги може да изглеждате като кралицата с покупката от онлайн магазина: https://loveyourcurvy.com

Консултантите ще ви помогнат да изберете правилния размер, цвят и стил и така да намерите точно това, което търсите.

Posted by at януари 12, 2023
Filed in category: Мода,

Comments are closed.