Ето как се организира извозване на битови отпадъци

Изхвърлянето на боклука дали стана проблем? Фирма „Извозва. сом“ е готова да предложи своите услуги. Фирмата извършва извозване на битови отпадъци в цяла София област и цялата страна, чрез собствени специално оборудвани камиони за боклук. Тя предлага още:

пълен цикъл на рециклиране;

денонощно обслужване;

достъпни цени;

отстъпки за събиране на боклук.

Днес такава услуга като извозването на битови отпадъци струва евтино и своевременно е от значение не само за собствениците на заведения за обществено хранене, летните жители и жителите на частния сектор, но жителите на жилищни сгради, които съвсем основателно се стремят да я използват. Комуналните услуги често не се справят със задълженията си, в този случай натрупаните битови отпадъци са не само място за размножаване на опасни бактерии и микроби, но и източник на неприятна миризма, която жителите на близките къщи усещат. Освен такива отпадъци привличат бездомни животни и гризачи, както и бездомни хора. Да не говорим за факта, че депото просто не е естетически издържано и жителите нямат възможност да съхраняват отпадъците по-нататък.

Същевременно съхраняването на боклук на неустановени места и опитите за самосъбиране на отпадъци с непригодени за това превозни средства са нарушение на екологичното законодателство, което води до санкции. Ето защо е необходимо да поверите извозване на битови отпадъци от частна къща или от събирането на двора на жилищна сграда на специалисти.

При контакт с клиента се сключва договор, съгласно който се извършват следните услуги:

редовно събиране на битови отпадъци;

непрекъснато извозване на боклука със специален транспорт;

Извозване на битови отпадъци на определени депа.

Предлага се и сметоизвозване след ремонт на апартамент, вила, офис.

Битови отпадъци: какво трябва да знаете?

Дефиницията за битови отпадъци, която обхваща твърди и течни отпадъци, означава остатъци от суровини, материали, полуфабрикати и други продукти или продукти, генерирани в резултат на ежедневната битова консумация, включително битова. Събирането им се извършва в съответствие с правилата и разпоредбите, установени от действащото законодателство.

Извършвайки извозване на битови отпадъци от вашата лятна вила или територията, прилежаща към частна къща, Извозва. сом предоставя услугите на хамали. Затова ще се извършва не само извозването и изхвърлянето на боклука по законовия ред, но и точното събиране в чували.

За Извозване на битови отпадъци от апартамента отговарят управляващите компании, които сключват споразумения с превозвача. В същото време наемателите могат да поемат този въпрос под контрол, ако изпълнителят не се справи със задълженията си и да сключи споразумение с друга транспортна компания. Във фирма „Извозва. сом“ можете да поръчате еднократно извозване на ТБО или да сключите договор за постоянна услуга.

Жилищни организации, асоциации на собственици, управляващи компании и търговски организации могат да действат като клиенти на услугата. Такива са в състояние за извозване на битови отпадъци от апартамента и от други обекти във всякакъв обем денонощно и бързо.

Posted by at юли 14, 2022
Filed in category: За дома,

Comments are closed.