Ремонт – като природно бедствие с изхвърляне на стари мебели

Ремонт – като природно бедствие или най -радостното събитие с изхвърляне на стари мебели

Налагало ли, ви се е да правите ремонт? А да мислите по въпроса за извозване на строителни отпадъци? Трябвали ли са ви някога услуги по изхвърляне на стари мебели? Е, всичко това си има лесни решения. Фирмата се казва Izvozvane.com и предлага редица услуги.

Колко пъти в петгодишен план трябва да се ремонтира апартамент – всеки решава за себе си. Няма големи отпадъци, след козметични ремонти. И все пак, основният ремонт може и ще включва изхвърляне на строителни отпадъци. Такива има много. Нека започнем поне с големите и обемни мебели. Едно разглобяване и транспортиране от горните етажи на многоетажна сграда без асансьор за обикновения гражданин може да се стори истинска трагедия. Няколко силни мъже, обаче ще могат да се справят с такъв обем и тежест. Обадете се на фирма с хамали. За изхвърляне на стари мебели в София и региона може да потърсите izvozvane.com. Те ще се отзоват на повика ви за изхвърляне на стари мебели и дори ще съдействат ако се налага изхвърляне на строителни отпадъци от всякакъв размер и тегло. С тяхна помощ всичко ще стане много бързо.

Попитайте на място как стоят нещата и с безплатното премахване на стари мебели, разглобяването и транспортирането. При много хамалски услуги, такова е включено в цената на услугата. Работниците най-често носят със себе си всички необходими инструменти, дори най-големият и най-обемистият шкаф за изхвърляне ще им отнемат само няколко минути.

Планирайте и изнасянето на домакински уреди на сметище. С професионална фирма, сега можете бързо да смените стара печка с нова и да не мислите къде да я поставите, докато транспортирате такива неработещи домакински уреди. Достатъчно е да извадите ненужни мебели за рециклиране и готово. Дори да не направите последното, екипите пристигайки на място ще свалят всичкия боклук от най-високите етажи и ще транспортират на депо.

Posted by at септември 30, 2021
Filed in category: За дома,

Comments are closed.