Как да наемете хамали за извозване на покъщнина

Когато стане дума за транспортирането дори на един артикул, трябва да направите задълбочено проучване, за да намерите авторитетни професионалисти в областта на транспорта. Последните ще отговорят на вашите специфични нужди при преместване:

Попитайте приятелите си, семейството, колегите и съседите си, за да разберете, дали някой от тях е използвал добра услуга по извозване на покъщнина. Обадете се на хамалите, препоръчани за вас, за да видите дали те могат да преместят една мебел вместо вас;

Прочетете отзиви и проверете рейтингите на товарачите, за да намерите реномирани транспортни фирми във вашия район;

Получавайте оферти от три или четири, които транспортират отделни мебели и сравняват оферти по отношение на цената и качеството на услугата (опит на хамалите, специализирано оборудване, допълнителни услуги и техните цени, покритие на отговорността и др.);

Как да наемете правилните хамали

Обсъдете подробностите за вашия транспорт с професионалисти. Изберете най-добрите хамали за транспортиране на артикулите.

Какво трябва да знаете, когато премествате една мебел

Независимо, дали премествате един предмет на дълги разстояния или премествате наследство от стария си дом на ново място в града, наемането на хамали, които да свършат работа е най-лесният, безопасен и най-ефективен начин за транспорт.

Крайната цена на вашето мини-преместване ще се определя от действителното тегло на вашия артикул, разстоянието на пътуване и допълнителните услуги, които ви трябват – опаковане, демонтаж на мебели, услуги за повдигане и др.;

Повечето хамали за извозване на покъщнина умеят да разглобяват различните мебели. Те се занимават с демонтаж, както на по-старите секции, кухненско обзавеждане, дивани и други, така и на съвременни мебели.

Много е важно да обърнете внимание на детайлите около наемането на фирма. Повечето предлагащи такива услуги работят от понеделник до събота. Има обаче фирми, които предлагат извозване на покъщнина и в неделя.

С помощта на хамали за извозване на покъщнина от фирма може да спестите много време. С услугите им може да се отървете от главоболието, свързано с решаването на този проблем самостоятелно. Лесно и бързо може да организирате извозване на всякакви боклуци, в това число битова техника и други неща. И на това ако не му се казва добра сделка, здраве му кажи!

Comments are closed.