Съвети за „must have” елементите в дамското облекло

Има някои основни компоненти от женския  гардероб в официален стил. Тази публикация ще се опита да представи именно задължителните елементи, а ето ги и тях.

Панталони и ризи са основни елементи без които нито една жена, която работи, не може. Перфектен, формален панталон и риза в бял или пастелен цвят са основни елементи на формалното облекло за дамите, с които те изглеждат дипломатично и вдъхват уважение. Хубаво е да имат риза с маншет на ръкава и бели копчета. Ризи от коприна или обикновени платове с добро качество в нюанси като кристално розово, светло синьо и всякакви пастели, съвпадаща с панталоните и полите са задължителни. За този външен вид, е необходимо страхотно бизнес сако, ушито от професионалист. Има възможност да се добави официална пола с висока талия или панталон към този костюм.

За неофициални поводи, уикенда и свободното време всяка жена е добре да има на разположение комфортни и неангажиращи дрехи. Денимът в основни нюанси на светло и тъмно синьо, чудесно изглеждащите блузи в хладни цветове и небрежните ризи, туники и други, съчетаващи се с него, са следващите „трябва да има“ елементи. Освен деним, дамите имат нужда от стилни ежедневни панталони и ултра стилни шорти от деним за топлите месеци.

Тениска и топ са друг задължителен компонент от арсенала на дамите. Те могат да избират между кръгло деколте, деколте с „V“ форма и олекотени ризи с копчета. Може да се добави още дънково яке, което изглежда страхотно върху тениска. Фънки бюстие без презрамки, потник с тънки презрамки, блузи с изрязан гръб и стилни туники могат също да бъдат добавени по всяко време за постигането на небрежен външен вид.

Роклите са нещо, което може да заема повече от един рафт в женското облекло. Рокли за различни поводи като партита, бизнес събития, сватбени церемонии спадат в категорията „must have“ във всеки женски дрешник. Тях дамите може да притежават в различни модели и тъкани. Абсолютно задължителна е малката сладка черна рокля, с която всяка жена изглежда секси и неустоима!

Източник: https://kapere.com/

Posted by at декември 6, 2017
Filed in category: Мода,

Comments are closed.