Избор на двукрилен гардероб

Двукрилните гардероби са едни от най-често срещаните мебели, които може да откриете в една спалня. Те са идеалната мебел, защото имат достатъчно място за дрехи, бельо и аксесоари към вашия визуален стайлинг. Пространството в стандартния двукрилен гардероб може да бъде изразен под различни форми. Още през 19-ти век гардеробът започва да се развива с вградени шкафове, чекмеджета в долната част и закачалките от двете странични лица на гардероба. За изработването на първите двукрилни гардероби се използва махагоново дърво. Това е вечнозелено тропическо дърво, което има здрава червеникава дървесина. За съжаление, обаче добивите му в един период биват ограничени и все по-малки бройки се произвеждат от него.

Най-интересната идея е за вграждане на огледала. При първите опити са били напасвани такива от вътрешната страна на вратите, но с времето производителите забелязват, че е много по-практично, ако огледалото е сложено от външната страна. Кръглите огледала са били предпочитани, докато в днешните модели се залага на правоъгълни.

Във всяка една верига магазини ще откриете двукрилен гардероб с рафтове, лост и чекмеджета. Това е като зададен стандарт за повечето модели двукрилни гардероби. Навсякъде се предлага възможност за комбинация от два цвята на плоскостите. Те могат да бъдат в огледален вариант с широчина между 80 и 90 см. По-евтините модели се произвеждат от ЛПДЧ с кант. Двукрилният гардероб се разделя на две крила, което го прави изключително практичен заради самото разпределение. От едната страна имаме лост, на който се поставят дрехи на закачалка. В другото крило има няколко рафта (4 е най-често срещания брой), там се поставят дрехи, които по-рядко се носят. В най-долната част има две чекмеджета, които са предназначени за чорапи, бельо и всякакви други аксесоари. Имате възможност за избор на поставяне на огледало на едната или двете врати. Така, че ако желаете да закупите подобен тип двукрилен гардероб на промоция, заповядайте при нас.

Източник: http://sentonia-deco.gr/

Posted by at декември 6, 2017
Filed in category: За дома,

Comments are closed.