Как да изградим стратегия за SEO, за да станем пазарен лидер

Що е то – SEO лидер?

Искате ли да изградите стратегия за SEO, която да ви помогне да устоите при обновяването на алгоритмите за търсене, като увеличите конкуренцията и пазарната нестабилност в индустрията? Започнете с консултации от: http://www.extremeseo.net.

Интересувате ли се от SEO стратегия, която надхвърля просто стъпково развитие? Един, който е защитен от копиране от конкуренти, благодарение на своята сложност? И такива, които ще ви разграничат от конкурентите? След това вече сте на прав път, защото това са точно въпросите, които ще бъдат разгледани в статията.

На първо място, трябва да разберете разликата между стратегия и тактика. Не се притеснявайте, ако не сте сигурни в разликата между тези понятия. Често е възможно да се чуе колко интелигентни хора използват тези думи като взаимозаменяеми, въпреки че стратегията и тактиката имат напълно различни значения.

Има един прост начин да си спомните разликата: стратегията е план за постигане на определени конкурентни предимства и тактиката е методът, използван за постигането на целта.

Ако всичко това ви изглежда объркващо, нека вземем Google като пример. Стратегията му е да стане синоним на търсене и да води пазара. Днес ясно виждаме, че тази стратегия е успешна. Някои от тактиките, използвани от Google за изпълнението на стратегията, бяха следните:

Разработване на ефективен алгоритъм въз основа на връзки по-малко податливи на манипулация, отколкото обикновени алгоритми, основани на оценка на съдържанието са само част от стъпките, които трябва да предприемете.

Независимо колко опции предприемете, все още се промъквате само на повърхността на потенциалните възможности за управление на органичния трафик за търсене. Ето защо е важно да се излиза извън рамките на стандартното мислене и изглежда вече печелившо и в съответните тактики, които ще предоставят органични трафик с по-малко усилия, отколкото очевидните ключови думи, които използват всичките ви конкуренти.

Всичко това може да стане, ако преосмислите своя подход към SEO и изберете сео оптимизация според изследване на ключови думи на конкуренти.

 

Posted by at октомври 3, 2017
Filed in category: Услуги,

Comments are closed.