Модни чанти – важна част от лятото на 2017 г.

Невъзможно е да си представим крайния образ на жена без високо качество на модни дамски чанти. Това може да бъде една голяма чанта, удобна за разходки сред природата, малка дамска чанта тип портмоне, украсени с кристали, удобна и стилна раница, както и други опции. Всички тях може да видите в магазин Зое, защото докато държи чантата в ръка, жената се чувства уверено и удобно.

Какви аксесоари да избират жените в лятната мода?

Една от основните тенденции е уникална и необичайна по вид торбичка, които по своята структура и модел прилича на дрехите, които носите. Този варианти е подходящ за ежедневието и дейността.

От модния подиум слиза и друго неповторимо предложение, радикално предходния модел с претенция: чанта тип кесия. Така например, за пастелната рокля трябва да се избере ярък или лъскав модел чанта, която успешно да подчертае изисканите изображения.

Що се отнася до модните през новия сезон, те могат да бъдат представени не само от обичайните малки, но и по-големи размери. Те могат да стигнат доста големи модели. Популярността им ще завладее съединителните трансформатори.

Клип чанта – любим аксесоар за бизнес дами и студенти. Тази чанта има достатъчно място и е идеална за документи и плоски джаджи. От триизмерните обекти трябва да се разгледа и формата на продукта.

За жените, водещи активен начин на живот, напълно подходяща е торбичката с две дръжки, която може да се носи и в ръка. Такъв вариант е много практичен и удобно за носене, тъй като дръжката е достатъчно широка, а може да се преметне и през рамо.

Раницата през новия сезон не е просто нещо като тенденция. Тя може да подобри функционалността и удобството. Дизайнерите са измислили прегради и за лаптоп и мобилен телефон. Има големи дръжки, изработена е от кожа, което значително удължава „живота й“.

Класически модел дамска чанта, тя е винаги на мода. Не се отказвайте от модели в ретро стил, куфарчета, чанти, портфейли. Те, разбира се, се актуализират и могат да станат по-прецизни акценти. С тази чанта може да най-добре да се аранжира официален костюм или дънки с тениска. Друго безспорно предимство на такива модели е, че имат капацитет и абсолютна практичност.

 

Posted by at май 31, 2017
Filed in category: Мода, and tagged with: , , ,

Comments are closed.