Как да оптимизирате всички целеви страници за електронна търговия

Когато чуете израза „целевата страница“ най-вероятно си мислите за целта на тази страница на сайта. Или може би дори мислите за вашия магазин и началната страница?

Повечето маркетингови блогове предполагат, че използвате специални целеви страници, за да покажете нови посетители, маркетингови послания, или да предложите конкретна аудитория. И разбира се, за някои сайт, това е една ефективна стратегия – но това е различно в света на електронната търговия.

Когато стартирате онлайн магазин, целевите страници не са ограничени до само няколко избрани точки. Реалността е, че почти всяка страница на вашия магазин може да бъде целева страница, при подходящи условия. Повече за да се случи това може да са ви от полза услугите на Seolium.

С оглед на това, целта ви не трябва да създавате специални терени или сделки ограничени до определени посетители. Трябва да се оптимизира всичко на страниците по същия начин, така че няма значение къде пристига купувач, те ще получите точното послание.

Как целевите страници всъщност могат да работят за вас.

Целевите страници дефинирана и затова не е нужно да ги създаде за вашия магазин

Повечето клиенти за електронна търговия не реагират положително на тези целеви страници.

Осъществяване на специален целевата страница може ефективно да бъде поставяне на стена между вашите клиенти и вашите продукти.

Това може да се направи, чрез оптимизиране на страниците на потенциалните клиенти, които вече пристигат, за да отговори своите нужди. За да се оптимизира, първо трябва да се знае какво е популярно. Така че трябва да разберете какви целеви страници.

Как да намерите съществуващите целеви страници ви магазина

Ако сте прекарали всичките си съобщения продажбите време добавяне и „защо нас“ изявления  само  към началната си страница, повечето от посетителите вероятно са не ги виждат . И това е така, защото, както бе споменато, продуктовите страници са най-честата точката на влизане на един онлайн магазин.

Съвет: продуктови страници са най-честите целеви страници – затова ги оптимизирайте по подходящ начин. Ако нямате готов вариант, наемете си професионалист.

 

Posted by at август 23, 2016
Filed in category: Услуги,

Comments are closed.