Пет стъпки за опаковане преди преместване на къща

Преместването къща е известно като много стресираща задача и освен ако нямате умения и може да ви се стори безкрайно дълъг и труден процес. С KOREKTNI.COM, научете как да стане това.

Всяка една къща поглъща определено количество, но хората сме способни да складираме много излишни неща. При повод като този да се местим на ново място може да се стори повече от критично едно подобно почистване. Тук може да разберете повече за почистване на мазета и тавани.

Малцина отделят много време, за опаковки и списъци, а често те ни избавят от цялата хамалогия и са от решаващо значение. Ако нямате много опит в тези неща или дори ни най-малка представа, не напускайте тази страница. Ето, какво трябва да включва вашия списък със задачи:

  1. Контролен лист

Направете списък на всяка единична стая  всичките елементите, които възнамерявате да опаковате. Това ще ви даде някаква яснота в хода и ще ви позволи да сте по организирани.

  1. Съберете елементи според сходство

Всяка кутия може да съдържа сходни елементи, а най-отгоре й да поставяте етикет. Например, в една кутия може да има спални артикули, в друг чупливи предмети, в трета смесени неща.

  1. Използвайте метода на разделение

Уверете се, че на първо място сте опаковали по-тежки елементи в долната част на всяка кутия и след това сте опаковали по-леките елементи в горната част, така че нищо няма да бъде наранено. Друго нещо, което трябва да запомните е да опаковате плочи вертикално, с пълнеж между всеки един. Ако препълвайте, може нещо да се счупи. Най-добре е да ги напълните до половин или три четвърти от пътя, в зависимост от теглото на кутията. Когато ви трябват услуги по изнасяне, наемете си екип на HAMALSKI.COM.

  1. Използвайте подложка

Можете да използвате всички видове материали за опаковане – вестници, хартиени, чорапи, обвивки, картонени и повече. Използвайте въображението си, а когато се налага допълнителна подплата използвайте стари дрехи и опаковки.

  1. Не забравяйте да поставяте етикет

Стига да не сте планирали изхвърляне на мебели, всяка клетка трябва да имат етикет, който ясно да посочва какво има в него. Може да се напише елементи за баня, чупливи предмети, дрехи и така нататък. Всичко това само ще е от полза, за да знаете какво точно има във всяка кутия. Това е много стресиращо, ако се работи хаотично. Етикета трябва да е нагоре, за да се виждат всичките кутии.

Не е необходимо да се справяте със стреса от преместването, ако вашите елементи са опаковани добре. Така че продължавайте напред с опаковъчните материали!

 

Posted by at юли 15, 2016
Filed in category: За дома,

Comments are closed.