Кой е най-големият риск за здравето от стари мебели в къщата

Мухъл засяга различни типове хора по много различни начини. Всеки човек влиза в контакт с някакъв вид плесен спори ежедневно, обаче по-голямата част от хората не страдат тежко от странични ефекти. Симптомите провокирани от мухъл по стари мебели, обикновено приличат сенна хрема – обрив, умора, тежка до лека форма на главоболие. Най-общо казано, има 5 основни симптоми, които могат да засегнат всеки, който влиза в контакт с плесен или мухъл:

5 симптомите от излагането на мухъл, такъв може да засегне:

Нос и синуси;

Да провокира кашлица;

Да предизвика хрипове или затруднено дишане;

Да възбуди дразнене на кожата и / или очите;

Да засегне горните дихателни инфекции, включително на синусите.

Ако сте забелязали някои от тези симптоми и у вас или близките в живеещи с вас е време да помислите за кардинални решения. От KYRTI.BG, може да поръчате извозване на стари мебели, изхвърляне на строителни отпадъци и почистване на мазета и тавани. Всичко това ще е първата стъпка към по-добър и здравословен живот. Ето, какво още може да очаквате, ако не вземете навреме мерки:

Микотоксини

Ако не всеки влиза в контакт с мухъл и спори не усеща някои от изброените по-горе симптоми, това не означава, че те не са налични и във вашия дом.

Стари матраци също са леговища за развитието на микотоксини. Микотоксини са това, което предизвика тези симптоми и те са толкова отровни за хората, колкото не можете дори да си представите.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Кой е най-големият риск за здравето от стари мебели в къщата

Добре е да знаете, че по всички стари мебели се образува мухъл, рано или късно. Те могат да навредят на всеки, без значение колко здрави сте. Търсете ХАМАЛ.BG за пълно съдействие при почистването.

Най-податливи на симптоми от стари мебели покрити с мухъл са:

Индивидите с респираторно заболяване, като астма, хронична обструктивна белодробна болест;

Лица, които имат вече отслабена имунна система, в резултат на рак или ХИВ;

Лица, които са или по-стари, или много млади;

Не забравяйте, че тези проблеми не се ограничават до тези хора, защото всеки, който влиза в контакт с плесен може да бъде засегнат. Почистване на апартаменти е от жизнено значение за вас и вашето семейство.

Имате ли деца и специално бебета?

Малките деца, особено бебетата са по-податливи на тежки проблеми от мухъл. Имунната им система все още се развиват и особено при бебета, дробовете им са все още растат по-силни. Едно изследване направено от „Lankarge, свидетелства за 45 случая в Охайо, където 16 бебета са починали, в резултат на нездравословна среда. Когато, малки бебета дишат микотоксини, кръвоносните съдове в белите им дробове са отслабени. Многократното излагане на тези микотоксини, причинява тежки белодробни кръвоизливи или кървене в белите дробове.

Ако всичко това ви плаши, време е да започнете с NACHISTO.COM.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted by at юли 1, 2016
Filed in category: Здраве,

Comments are closed.