Кой е най-големият риск за здравето от стари мебели в къщата

Мухъл засяга различни типове хора по много различни начини. Всеки човек влиза в контакт с някакъв вид плесен спори ежедневно, обаче по-голямата част от хората не страдат тежко от странични ефекти. Симптомите провокирани от мухъл по стари мебели, обикновено приличат сенна хрема – обрив, умора, тежка до лека форма на главоболие. Най-общо казано, има 5 основни симптоми, които могат да засегнат всеки, който влиза в контакт с плесен или мухъл:

5 симптомите от излагането на мухъл, такъв може да засегне:

Нос и синуси;

Да провокира кашлица;

Да предизвика хрипове или затруднено дишане;

Да възбуди дразнене на кожата и / или очите;

Да засегне горните дихателни инфекции, включително на синусите.

Ако сте забелязали някои от тези симптоми и у вас или близките в живеещи с вас е време да помислите за кардинални решения. От KYRTI.BG, може да поръчате извозване на стари мебели, изхвърляне на строителни отпадъци и почистване на мазета и тавани. Всичко това ще е първата стъпка към по-добър и здравословен живот. Ето, какво още може да очаквате, ако не вземете навреме мерки:

Микотоксини

Ако не всеки влиза в контакт с мухъл и спори не усеща някои от изброените по-горе симптоми, това не означава, че те не са налични и във вашия дом.

Стари матраци също са леговища за развитието на микотоксини. Микотоксини са това, което предизвика тези симптоми и те са толкова отровни за хората, колкото не можете дори да си представите.

Кой е най-големият риск за здравето от стари мебели в къщата

Добре е да знаете, че по всички стари мебели се образува мухъл, рано или късно. Те могат да навредят на всеки, без значение колко здрави сте. Търсете ХАМАЛ.BG за пълно съдействие при почистването.

Най-податливи на симптоми от стари мебели покрити с мухъл са:

Индивидите с респираторно заболяване, като астма, хронична обструктивна белодробна болест;

Лица, които имат вече отслабена имунна система, в резултат на рак или ХИВ;

Лица, които са или по-стари, или много млади;

Не забравяйте, че тези проблеми не се ограничават до тези хора, защото всеки, който влиза в контакт с плесен може да бъде засегнат. Почистване на апартаменти е от жизнено значение за вас и вашето семейство.

Имате ли деца и специално бебета?

Малките деца, особено бебетата са по-податливи на тежки проблеми от мухъл. Имунната им система все още се развиват и особено при бебета, дробовете им са все още растат по-силни. Едно изследване направено от „Lankarge, свидетелства за 45 случая в Охайо, където 16 бебета са починали, в резултат на нездравословна среда. Когато, малки бебета дишат микотоксини, кръвоносните съдове в белите им дробове са отслабени. Многократното излагане на тези микотоксини, причинява тежки белодробни кръвоизливи или кървене в белите дробове.

Ако всичко това ви плаши, време е да започнете с NACHISTO.COM.

 

Posted by at юли 1, 2016
Filed in category: Здраве,

Comments are closed.