Сърдечните заболявания при децата – кратко и ясно

Защо сърдечни заболявания са наблюдавани все по-често при деца?

Сърдечната недостатъчност е станала най-честата причина за все по-високите нива на смъртност. Има много причини, които стоят зад коронарни сърдечни заболявания, вариращи от наследствени модели до лоши навици, каквито са пушене и обилно хранене.

Що се отнася до възрастните, това състояние е разбираемо. Въпреки това, появата на тези заболявания при деца може да бъде изключително опасна и е нещо, което е чисто срещано в резултат на лоши гени, по-известен като „Вродени сърдечни заболявания“. В действителност, сърдечните проблеми надхвърлят всички други въпроси за здравето, дължащи се на таен агент. Научете и се образовайте: http://obrazovatelno.com/.

Според различни изследвания, броят на деца, които са засегнати от вродени сърдечни заболявания варира 4-9 в 1000 и около 1.5 милиона случаи на деца с това условие се отчитат всяка година. За тоза показва и segashno.com.

Какви са видовете сърдечни заболявания?

Вродени сърдечни коронарни заболявания при деца могат да бъдат цианоза или не-цианоза. Цианотичните условия са тези, при които детето може да пребледнее до синьо. Това се дължи на деоксигенирана кръв, която заобикаляйки белите дробове и се превръща в системно нарушение на кръвообращението. Тази причина може да бъде в неправилна позиция на големите артерии. Не-Цианотичните условия включват ляво на дясно маневрени и обикновено водят до преградни дефекти.

Основните причини за сърдечни заболявания при децата

Вижте още полезни материали тук: http://starakniga.com/

Майките са по-склонни да бъдат причина за това заболяване при деца, в сравнение с бащите. Консумация на алкохол или наркотици, съдържащи токсини като литий ISA и основен тридерин. Майка със захарен диабет и майката фенилкетонурия също може да увеличи риска от тези сродни заболявания, които могат да бъдат причинени от наличието на вътрематочни инфекция като рубеола по време на бременност.

Насърчаването на част за тези сърдечни заболявания се дължи на факта, че те могат да бъдат предвидени и преди бременността. С прилагане на някои процедури може да се гарантира преодоляването на тези проблеми. Така може да се живее пълен и здравословен начин на живот. Посетете и http://otgore.com/.

 

Posted by at юни 20, 2016
Filed in category: Здраве,

Comments are closed.