Как да изберете съдомиялна машина

Както винаги, изборът на един уред не е лесно решение. Добре е да имаме предвид това, когато отидем в мола на търговец на дребно. Сред стотиците различни модели, всеки с неговите характеристики може да научим как да се изберем най-добрите съдомиялни машина за нашите нужди. Да, защото понятието „най-добър“ никога не е абсолютно, но винаги в сравнение с това, от което наистина се нуждаем. Е, ние винаги започва от техническите подробности за това, което сме идентифицирали като потенциална покупка.

Ако купувате съдомиялна машина, помислете:

Позицията на връзки за ток и вода.

Измерванията на разположение, за пространство.

Ако уредът е свободно стояща, не забравяйте, че мерките на същите ще бъдат малко по-големи от стандартните (освен ако не изберете компактен модел на няколко места).

Изберете съдомиялна машина при 4-6-9-12 или 15 човека в зависимост от това колко много хора са в къщата.

Изберете съдомиялна машина с програми за спестяване на енергия.

Ако можете да си позволите един усъвършенстван модел, изберете го с електронни сензори, защото той е програмиран автоматично в зависимост от натоварването.

Технически особености на съдомиялната машина:

На борда техническото разкриване на съдомиялната машина за модел от типа свободно състояние (свободностояща) или „вградена форма“ вие може да обърнете внимание на следната информация:

Покритие – Показва колко много места могат да се мият в съдомиялна машина. Терминът „покрита“ означава всички ястия, чаши, посуда и прибори за един човек.

Програми – включва броя и наименованието на програмите за миене. Някои модели могат да имат до 10 програми.

Енергийна консумация – Когато изразена в кВт консумира в един нормален цикъл.

Консумация на вода – Когато се изразява в литри за един нормален цикъл.

Вижте за фърниш в минималистичен стил.

 

Posted by at юни 8, 2016
Filed in category: За дома,

Comments are closed.