Разберете как да се организирате декорирате за повече място

Изгледът на стаите в дома от гледна точка на гост може да каже много за домакина.

Нека погледнем в какво първо се вглежда човек, когато влизат в дома. Как се чувства, когато се вгледате в стаята? Ако се чувстват претоварени с размера на предмети в стаята, тогава шансовете гости да се чувстват по същия начин са много по-големи.

Показването на някои артикули от колекция ще създаде мисъл за подредбата и разположението на елементите. Можете да изберете или да завъртате различни мебели и предмети, да местите шкафове и бюра, докато получите достатъчно свободна зона за действие.

Когато книгите в една стая правят декора – една малка купчина книги може да бъде определяща за рафт или рамка на картина. В допълнение, се считат, че книгите, които съхранявате в дома си представляват вашите интереси. Може би не искате да споделите всички тези интереси с гостите. Тогава приберете ги на подходящи места.

Дръжте книги, които сте прочели, ако те имат голяма сантиментална стойност, ще бъдат предадени на дете или ще бъдат използвани за справка. Всички други книги трябва да бъдат добре съхранени.

При местене на предмети, поставени на най-новите на челни места. За целта почистете старателно и изхвърлете всичко излишно. По този начин, ще знаете, че най-актуална информация е на предни позиции.

Детски играчки – такива често създават впечатление за претоварване на интериора, особено, когато децата са малки и не могат да играят с всички. Държи в лесно достъпна контейнер с подобни елементи заедно и в непосредствена близост. Това е много полезно и за самото дете, защото играчките няма да омръзнат твърде бързо. Изхвърлете всички счупени играчки или с липсващи парчета.

Когато една стая служи с двойна цел – работа и забавление, помислете за това как можете да направите място и за двете дейности. Открийте декоративни решения за съхранение, така че да може бързо да се съхраняват работни материали с минимално количество от прекъсване. Имайте предвид, кът за удобство на разположение, така че пространството да е достатъчно уютно. На последно място, помислете как да осветите помещението. Изберете светлини, които да контролират цялостното осветление в стаята или използвате отделни лампи.

Боядисването един бърз и евтин начин да вдъхнете живот на една стая. Ако помещението ще подлежи на голям трафик, то и ще се нуждае от боя, която лесно може да се избърсва и освежава с пастелни тонове.

 

Posted by at май 28, 2016
Filed in category: За дома,

Comments are closed.