Как да почистите лаптоп

Лаптопът е изкушение за много потребители, поради портативният си размер. С него е удобно да се работи от бюрото или да се лежи в леглото. Въпреки това, тази мобилност често ни оставя настрани. Тя е много проста, основно става дума запушена клавиатура и охладител разнообразни боклуци – прах, конци, трохи, косми и т.н. могат да оставят следи и да предизвикат бъдещи редица проблеми.

Въпреки това, чрез редовно почистване, лаптопът ви може да се съхрани в отлично състояние. Научете как, преди да се е стигнало до необходимостта от ремонт:

Как да се избегне честото почистване лаптоп?

Използване на USB-охладител като база – основното предимство на охладителя е, че тя е вградена в стойката, която е разположена под ъгъл спрямо масата и следователно, не прегрява лаптопа.

На леглото, диван или стол не е уместно лаптопът да стои с часове. Запарване на долната половина, където се намира и платката му може да се окаже опасно за преносимия компютър. Съществуват поставки за лаптоп, които е добре да се ползват в такива ситуации, но дори тогава не може да замените масата за хранене с лаптоп. Не забравяйте, ако възнамерявате да приемате храни и напитки, нека това да става далеч от нетбука.

Преносимите компютри не трябва да работят поради някаква причина. Лаптопът – това не е пълноправен компютър, по отношение на размер. Той се износва много по-бързо и също така бързо бива замърсен, така че се опитайте да не го натоварвате излишно. Не е чудно, че в него има функция на „сън“, която се използва по-често, отколкото при стандартния компютър.

Това е всичко. Сега вече знаете как да се почисти собствената си лаптоп, както и как да се избегне редовно почистване на батерии за лаптоп.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted by at март 14, 2016
Filed in category: Техника,

Comments are closed.