Структура на водата

Структурата на водата е проста. Тя може да се изрази само в кратката формула:

H2O = H – O – H

По този начин молекулата на водата в течно състояние. Това е резултат от електромагнитните енергии, създадени между два водородни атома и един кислороден атом. Когато тези атоми на кислород и водород обменят своите електрони се държат заедно, кислорода става отрицателен, а водородните положителни.

Молекулата на H2O е електрически неутрална. Въпреки това като  дипол магнит, положителните и отрицателните такси не се разпределят по един и същ начин. Така допълнителния водороден атом винаги е свободен от другия елемент и балансира енергията.

Водородна връзка в органични вещества, като захар, разтворен във вода създава т. нар. „неспокойни“ йони водород. Те от своя страна биват водни молекули които имат способността да се свързват много лесно – в един непрекъснат процес с всяко друго органично вещество.

Ето защо водата се среща в природата не винаги и само чиста, а е комбинирана с други елементи от околната среда.

Структура на водата е ключът към нашето съществуване. Научете повече за минералната вода Банкя.

Връзката между водород и кислород и други елементи, се нарича „водородна връзка“ и е ключът към органичната химия. В действителност, това е ключът към всички специални свойства на водата, за чието физическо съществуване знаем

По начина, по който изглежда водата тя реагира на външни източници на енергия (електромагнитни полета) на различни правомощия и честоти. Външните източници на енергия могат да идват от различни източници.

Различните видове електромагнитни енергии реагират различно на структурата на водата.

В рамките на нашето тяло, промените в структурата на водата предизвика промени в алкалните нива на киселина, нарушаващи баланса на рН .

Предвид и факта, че структурата на вода засяга нашия живот и здраве, то някои учени говорят за памет на водата. Което си е друг въпрос за специална тема.

 

 

Comments are closed.