Как да съчетаем дантелата в тоалета

Дрехите могат да попълнят гардероба ви с нови рокли за всеки сезон. Избирайки вашите тоалети за новия сезон вие избирате не само от какви дрехи се нуждаем, но и вашата индивидуалност, стил и класа, а те са сигурният подпис, на който държите и когото обичате.

Ако сте привърженички на дамски рокли, то на ясно сте, че те са идеални за офиса и работа на бюро; те изграждат вашия вечерен стил или са слънчеви предложения за предстоящия уикенд. За специални поводи, може да избирате един от най-атрактивните дамски дрехи с дантела, но шоу-спиране на партийните рокли, завършени с красиви декорации.

Винаги елегантна, пищна, красива и много, много женствена. Дантелата се появява още по времето на Аристоратизма, но и до днес в модните тоалети за нея се отрежда почетно място.

Как да съчетаваме дантелата и какво трябва да знаем за нея, научете сега, за да бъде още по-прецизен тихия изказ, който отправяте, когато я облечете по тялото си:

Дневен комфорт в съчетанията с дантела – през деня може да заложите на контрастна дантела. Такава може да съдържа блузата с бял десен или елегантната рокля. Дори в съчетание с грубият деним дантелата може ефирно да се прелива в дамския потник, създавайки усещане за женственост, непринуденост и красота. Ако имате резерви към damski drehi в класическите варианти, заложете на тъмносиньо и изберете светли или цветни тонове. Може да добавите някои шал за повече максимален комфорт.

Вечерен финес в дамски рокли с дантела – сега може да подчертаете царствения вид с блуза или рокля в дантела. Такава може да комбинирате с летни рокли, контрастен панталон, по-къс или по-дълъг модел. Възползвайте се от прозрачността на дантелата за вечерния тоалет и облечете боди под блузата. По този начин ще подчертаете женствеността и загадъчно ще дооформите тялото си. Завършете тоалета с цветни обувки на висок ток.

Comments are closed.