4 съвета за дългата рокля

Сред водещите модни тенденции и за летния сезон остава правото на дългата рокля и дългата пола. За разлика от минито, което не всеки може да облече дългата и удобна дреха е хит по всяко време.

На фона на минижупа, тук строга поддръжка не е нужна, нито много съобразяване. С дълга пола или рокля всяка дама изглежда шармантно и всякакви притеснения чезнат. С нея може да си по всяко време независимо от сезона и повода. С дълга рокля, няма опасения, за целулит, няма притеснения за едри бедра и дори това, че е пропусната коламаската. Разбира се, последното в кръга на шегата, но истината си е, че дългата рокля е най-женственото нещо, което може да накара жената да се чувства жена, а ако до сега не си се научила, как да се държиш като такава, то това е момента.

И за да ти помогнем да забравиш за предразсъдъците, че трябва да си висока, за да облече даден тоалет се спряхме на някои правила от модния подиум. Те са съвети на специалисти, дизайнери и стилисти, които може да са от полза и в твоя случай:

  1. Акцент на дългата рокля – един цвят – ако в разгара на лятото си решена да заложиш на един цвят ярко облекло, то акцента нека да е над аксесоара. Изберей красиви и сандали или ефектна чанта в неутрален цвят.
  2. Пъстрота и шарки – кой, не ги харесва, а когато стане топло „колкото повече, толкова повече“. Не се стеснявай да носиш пъстра рокля на едри принтове, флорални мотиви, симетрични райета или забавни точки. Запомнй, че всичко това е подходящо за деня. Вечерта може да е по-семпла и официална.
  3. Формата има значение – независимо дали си миньонче или висока дама, то важно е да избереш дълга рокля, според формите си. Насочи се към равни обувки за високи лейди или на високи обувки за миньончетата.
  4. Ролята на аксесоара – фриволна рокля до земята, красиви и разноцветни гривни, етно обици, шал или фиба на главата. Сега може да развинтиш фантазията си и да си неотразима, дори с най-семплата дълга рокля. Лятото позволява да изкараш на показ и най-дивите си въображения в аранжиране на цветове и трупане на аксесоари, при това със съвсем рационален шопинг.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted by at юли 9, 2014
Filed in category: некатегоризирани,

Comments are closed.