Форекс пазар

Замисляли ли сте се дали форекс търговците е необходимо да ходят на трейдинг курсове, или да посетят обучителна форекс програма?

Дефинитивно, отговорът е „да”. Навярно, до този момент сте се осведомили за факта, че единствено 10 % от трейдърите достигат задоволителни резултати, търгувайки валути.

Поводът за това е отсъствието на знания. Това, естествено не значи, че ако посетите трейдинг курс или програма, ще се класирате сред тези 10%. Това, което ще достигнете с обучителните програми, е, че ще бъдете една идея по-близко до възможността да привлечете на своя страна, късмета.

Естествено, необходимо е да знаете и методите за анализ на пазара чрез фундаментален или технически анализ на форекс.

Преди да вложите каквато и да е сума финансови средства за обучителна програма, е необходимо да вземете под внимание някои значителни аспекти.

Съществуват множество форекс курсове, но не всички отговарят на необходимостите на всеки търговец. Първото, над което е необходимо да се замислите, е съдържанието на курса.

Повечето програми се съсредоточават и губят важно време в основни понятия. Въпреки, че те са съществени, фокусирането на 80% от програмата върху тях, не би оказало помощ на търговеца да достигне успешни резултати. Ето ги и главните отправни точки, които е необходимо на всяка цена да се включат в съответната програма или семинар.

Основи на търгуването на форекс пазар: типове поръчки, марджин, bid/ask, rollover, малко предистория и т.н. Необходимо е да сте сигурни, че знаете перфектно понятията. Най-лесно е да се практикува в реална игра. Можете да извършите това, правейки си демо сметка в портала на някой от инвестиционните посредници. Там може да търгувате със злато, акции, петрол или пък с избрана от вас валута.

Трите стълба на търговията във Forex са: управление на парите, развитие на системата за търговия, психология на търговията.

Posted by at ноември 29, 2012
Filed in category: Финанси и бизнес,

Comments are closed.