Продайте старата си кола на фирма за рециклиране

Когато имате стар автомобил, който вече не е в движение или само ви създава главоболия с непрекъснати повреди и проблеми, вие можете да го предадете на компания, който изкупува коли за скрап.
Вероятно знаете, че доста фирми имат бизнес именно в сферата на изкупуване на коли, които са неизползваеми. На пръв поглед тези автомобили са напълно ненужни и само заемат място в гаража, но всъщност те могат да бъдат рециклирани и отново да послужат за нещо полезно. Ето защо е добре да се замислите дали да не се свържете с фирма за коли за скрап и да спечелите някой лев от вашата стара кола.
Хората от фирмата ще източат течностите от двигателната и климатичната система на автомобила, ще свалят пластмасовите и стъклени части и ще огледат колата за всичко, което трябва предварително да се отстрани, за да премине тя в пещите за претопяване. Задължително се отстранява и акумулатора на автомобила.

При необходимост да се транспортира колата, за по-голяма компактност и удобство, тя може да се пресова и след това да се отнесе до местата за претопяване. Хората от фирмата с която сте се свързали за предаване на автомобили за старо желязо ще ви изяснят всичко по организацията на предаване на вашия автомобил, вие не бива да се притеснявате, че всичко това ще ви отнеме време и нерви. Те ще се погрижат да останете доволни и обслужени по най-бързия начин като транспортират автомобила със собствен транспорт. Те ще ви информират за всички документи от КАТ, сумата, която следва да ви се плати и всички подробности около сделката.
Освен всичко, вие може да получите 200-300 лв. за старата си кола, а ако имате камион или друго по-голямо старо возило, сумата е доста по-голяма. Това наистина е предложение и възможност, която не е за изпускане – възползвайте се без колебание, няма да съжалявате!

sofia.repatraka.com

Posted by at октомври 10, 2012
Filed in category: Автомобили,

Comments are closed.