Блиц тест – Supra, Nike, Adidas и Puma

Можеш ли да изброиш за 10 секунди 3 бранда произвеждащи качествени обувки и кецове? Да, аз изброих 3 – Nike, Adidas и Puma – и трите глобални, отдавна на пазара и световно известни.

Наред обаче с десетките модели на маратонки, боти, обувки, джапанки, ботуши и кецове преминали като на лента докато мисълта ми лети към изброяването на на търсените 3 световни бранда, се появява и четвърти бранд  – кецове Supra.

Може би не си чувал името Supra, макар че то придобива все повече извесност, но със сигурност си виждал модели на бранда – това са страхотните, ефектни кецове с които можеш да видиш многоооо мадами, скейтъри и фенове на хубавата музика и купоните.

Сети се нали? Обърни внимание и по снимки или клипове какви кецове носят Джъстин Бийбър, Лил Уейн, Марио Балотели и още стотици други световни звезди и отново ще откриеш Supra.

10-те секунди отдавна изтекоха, но се появи наред с отговорите и един въпрос – Supra равностойни ли са на Nike, Adidas и Puma?

Supra са сравнително нов бранд, който е на по-малко от 10 години. Nike, Adidas и Puma са доста по-стари и когато те са произвеждали кецове, Supra дори не са били и замислени, но е факт, че за малкото време откакто е на пазара Supra footwear е марка набрала почитатели от десетки държави по целия свят.

Много от звездите избират Supra не за показност, а явно за собствен комфорт и стил пред Nike, Adidas и Puma, освен за пред камерите и част от всекидневието – това е видно от много, много, много папарашки фотоси.

Supra имат редица известни и не толкова известни фенове, които колекционират всеки появил се модел от култовата компания за производство на кецове. Интернет е пълен със снимки на доволни фенове позиращи пред своите многобройни Supra кецове. YouTube също не остава назад и могат да се намерят доста клипове по темата.

Фенове на Nike, Adidas и Puma безспорно има милиони, но не се сещам за снимки на толкова доволни фенове на марката.

Posted by at август 22, 2012
Filed in category: Спорт,

Comments are closed.