Кои са най-скъпите парфюми с изключителен аромат?

Ароматът е нещото, което придава индивидуалност на всеки човек, именно за това и избора на парфюми се смята се приема за изключително личен. Много хора правят голяма грешка, когато си търсят нови аромати, тъй като дадени парфюми могат да ухаят наистина уникално върху вашата приятелка, но когато ги нанесете върху кожата ви, уханието им може вече да не ви харесва толкова. За това винаги избирайте парфюмите, след като ги тествате върху вас, тъй като аромата им се променя в следствие на комбинацията между тях и аромата на тялото ви. Ако искате да се чувствате уверени и не искате да ухаете като всеки друг, тогава изберете тези парфюми, които ще подчертават вашата индивидуалност. Тук е момента да споменем, че парфюмите с наистина уникални аромати се предлагат в ограничени количества, но и са значително по-скъпи от останалите.

  • Imperial Majesty

Един от най-ексклузивните и скъпи парфюми е Imperial Majesty. Той е ограничен парфюм създаден от Clive Christian. През 2011 година цената му за 30 мл достига до $ 2.150. Тъй като този аромат е лимитирано издание, употребата му ще ви накара да се открояват от тълпата. Флакона му е наистина уникален, тъй като е облицован със златна яка, също така има и инкрустиран пет каратов диамант. Imperial Majesty съдържа ароматни нотки на ананас, карамфил, слива и жасмин. Това парфюм за истински аристократи.

 

  • Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

Това е един екзотичен и изключителен аромат, който съдържа нотки на смирна и тамян. Цената на този парфюм също е забележителна, тъй като през 2011 година тя достига до $ 1,700 за 30 мл. За първи път е лансиран на пазара през 1990 година. Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes е скъп, заради самия аромат, но и заради флакона си, който е под формата на пирамида, изработена от кристала Baccarat.

  • Eau d’Hadrien

Eau d’Hadrien от Annick Goutal е още един от най-изключителните мъжки и дамски парфюми, който си струва да усетите върху кожата си поне веднъж в живота. През 2011 година неговата цена достига до $ 1500 за 100 мл. Този парфюм е със свеж и жизнен аромат, който се дължи на умелата комбинация на нотките на грейпфрут, кипарис и сицилиански лимони. Този парфюм е в кристална бутилка Baccarat.

  • Cuir de Russie

Изключителен аромат, който се произвежда от Chanel още през 1927 година. Тя е била повлияна от руски войници, когато е създавала този изключителен аромат. Той притежава дързък аромат, който съдържа нотки на бергамот, хвойна, мандарина, портокал и жасмин. Истината е, че не всяка жена може да носи този прекрасен парфюм. Цената на Cuir de Russie за изминалата 2011 година е била $ 110 за 75 мл.

Posted by at юни 13, 2012
Filed in category: Козметика,

Comments are closed.