Социална мрежа Елада

Виртуалното общуване е огромен прогрес в сферата на технологиите. Може да се каже, че в голяма степен, социалните мрежи се изграждат от хората, които ги използват.

Едно от най- популярните места за отдих и развлечение в момента са различните електронни портали, в които интернет потребители осъществяват контакти на базата на общи занимания и интереси.  На тези места могат да се открият и различни астрологични прогнози, онлайн игри, както и още редица начини за забавление. Всички потребители оценяват тези портали с посещенията си и, съответно, могат да ги превърнат в много известни или пък напълно непознати за широката аудитория.

Едно от основните предимства на социална мрежа Елада е безупречният ред, който позволява безпроблемното откриване на търсените от нас сведения.

Линковете са групирани в различни теми на заглавната страница на Elada.info. По този начин, още с влизането си в сайта, потребителите  виждат къде да търсят това, което ги интересува. Всеки споделен линк попада в специална графа, наречена “ най-нови  “. Има и подразделения като  “ най-стари“ , “най-популярни   “ и  “най-непопулярни   “, както и   “ Топ 24 часа  “, “ Топ 365 дни“ и още някои, които улесняват изключително много посетителите на сайта.

Безспорно това е огромно преимущество за сайта, тъй като подобна организация говори за това, че сайта е направен с мисълта за удобството и ценене на времето на потребителите. Без съмнение това качество на сайта привлича именно онези потребители, които уважават своето време и идеи и добре знаят точно какво търсят в мрежата.

На една от страниците в социалната мрежа Елада е поместен списък с български социални мрежи, които може да използвате в допълнение. Към момента в псисъка наброяват над 80 броя такива. Подредени са по PageRank за по-лесно подбиране.  Използването на всички социални мрежи от списъка би увеличил шансът ви за по-добра класация в търсачките. Като допълнение към списъка има и статия описващи методи и техники които е хубаво да бъдат прилагани при използването на социалните мрежи.

Сайтът Elada.info е един от добрите избори сред цялото разнообразие от електронни портали за масова комуникация. Разгледайте го, ако още не сте го направили и ще се убедите в това.

Posted by at май 24, 2012
Filed in category: Интернет,

Comments are closed.