Ще успее ли ЦСКА тази година

Съвсем скоро ще разберем кой ще е новия шампион в България! ЦСКА или новака Лудогорец?

Духа на „армейците“ е приповдигнат и очакват спорния мач с нетърпение. Всички са надъхани максимално и след страхотния мач срещу Литекс са готови да изринат терена, но да вдигнат трофея над главата си в Разград.

От лагера на ЦСКА заявиха, че няма по-никакъв начин да пазят резултата или да търсят равенството! Тридесет и втора титла могат да приберат „червените“ и се очаква да го направят. Всички играчи на Стойчо Младенов са в добро психическо и физическо положение и се очаква повторение на мача срещу Ловчанлий.  Определено не се очакваше всичко да се реши в последния кръг, при положение, че имаше моменти, когато нещата бяха доста добре за червените, но бързо разликата бе стопена. Такова „чудо“ не е виждано от години и кой ще се радва най-много – ще се разбере след мача. Повечето футболни прогнози засега са доста различни, и не така убедителни както за срещата с Литекс. ЦСКА все пак са тим с голяма история и сравнение с Лудогорец не може да се прави по-никакъв аспект. Инак Лудогорец е един от малкото отбори, които случиха на ръководство и треньор и след изминалия успех на Литекс и Нефтохимик имат основание да желаят силно тази титла!

Лудогорец макар и с доста финансов ресурс успяха да прескочат доста силни отбори без да ги купуват, а с наистина силна игра. Разградчани са отбор, който можем само да похвалим, и единствено под-човеци като пернишките „Орки“ могат да осмиват този отбор. Братя Домусчиеви задържаха здраво юздите на своя клуб и слабите моменти бяха изключителна рядкост.

Преди мача започнаха разни спекулации и се появи новината, че съдийската тройка няма да се обяви скоро, а малко преди старта на мача, като по-този начин вместо да разсеят всички подозрения за купен съдия, от българския футболен съюз само ги засилиха.

Противно на очакванията Стойчо Младенов не реагира остро на тази новина, но според мен специалиста просто си спести коментара. Младенов заяви, че няма никакви притеснения и че не вярва съдията да се изложи и да свири показно.

В Ловеч, съдийте бяха на ниво, но ЦСКА дори и след победа там отново са в положение, в което могат да изпаднат! И да бяха паднали от Литекс всичко остана да се реши тук, макар и само с единствената уговорка, че може би щяха да имат шанс с равенството.

ЦСКА притежава нещо повече от добри футболисти! В ЦСКА витае духа на армейците и в такива моменти отбора се раздава докрай! Както казахме по горе, сигурни сме че ЦСКА няма да играе за равен, така че футболни прогнози от този тип не са в никакъв случай сигурни! ЦСКА ще успее, ние вярваме в това!

Posted by at май 21, 2012
Filed in category: Блогове,

Comments are closed.