Декоративна козметика за лице – вълшебното действие на фон дьо тена

И вие ли сте от жените, които искат да изглеждат зашеметяващо с гладка като коприна кожа, със съблазнителен поглед и изкусителни устни? Казано с две думи искате ли да изглеждате като кино звезвите на червения килим? Да, съвсем нормално е всички жени тайно да си мечтаят за това, все пак кой мъж не харесва точно такива жени. Ако наистина искате да постигнете всичко това, тогава ще е необходимо да използвате козметика за лице и по-специално така наречената декоративна козметика. Каква е тази козметика? Повечето дами са наясно както се има предвид под тази категория козметика за лице или казано най-общо това са всички гримове, които те използват. Но да се върнем на копринено гладката кожа. Ако по кожата на лицето ви има несъвършенства като червени петна, черни точки, пъпки или други неща, които не ви харесват, винаги можете да ги прикриете. Как? Лесно е, с помощта на вълшебното действие на фон дьо тена. Той се нанася върху кожата на лицето, като се слива с естесвения й цвят (разбира се можете да си изберете и един тон по-тъмен нюанс), правия гладка и съвършена, точна както желаете.

Преди да започнете смело да го използвате обаче, трябва да знаете още нещо много важно. Внимателно избирайте всеки един продукт, които използвате и задължитело го съобразявайте с вашия тип кожа. В зависимост от това дали е нормална, суха, мазна, чувствителна или комбинирна, вие трябва да използвате съотвентана козметика за лице. Така можете да сте сигурни, че ефекта ще бъде много по-осезаем, а за още по добри резултати е добре да използвате само професионална козметика с доказано действие.

Както вече казахме, за да се радвате на здрава и красива кожа избирайте подходящата козметика за лице. Ето един пример, ако вашата кожа на лицето е комбинирана, което означава, че на места тя е по-суха, а на места по-мазна, това означава, че се нуждаете от козметика с комбинирано действие за тези два типа кожа. За това за този тип кожа е подходящо за използвате фон дьо тен мус или прахообразен. Така вие ще получвите трайно покритие върху кожата на лицето ви, но също така тя ще бъде и хидратирана.

Тайната на вашата красота се крие в избора ви на правилната козметика за лице и начините, по които я използвате.

Posted by at май 4, 2012
Filed in category: Козметика,

Comments are closed.