Кухни по поръчка

Първото място, където може да потърсите е в Интернет. Там никой не ви пришпорва, разглеждате спокойно и може да харесате много неща, без да се налага непременно да ги купите под укорния поглед на продавач-консултанта.
След този общ преглед на интернет сайтове, каталози и списания за дизайн и обзавеждане, би трябвало вече да знаете дали предпочитате масивно дърво или плоскости от ПЧД. Естествено, до голяма степен този избор се определя от паричният израз на различната дървесина.
Голяма част от мебелите, предлагани на българският пазар са произведени от ПЧД. Те не са с кой знае какво качество, но за сметка на това са евтини. Поради голямото предлагане, има многообразие на модели, които отговарят на всеки вкус. Освен това, поради по-ниската си цена, бихте могли ако робувате на модните тенденции в обзавеждането, да си позволите ежедневна смяна на домашният дизайн.
И все пак, масивната дървесина, въпреки цената си, а може би и поради това, е по-качествена и издържа бих казал няколко поколения при добро поддържане. Не без значение е и вида дървесина. Най-често използвана в по-ниският клас мебели от масивно дърво е тази от бук.
Най-качествени са мебели, изработени от орех и череша.
Преди да направите окончателният си избор, посетете колкото се може повече магазини и фабрики за производство на мебели. Изберете няколко оферти, които ви предлагат и анализирайте на кои от вашите критерии отговаря всяка оферта.
Имайте предвид, че ако правите цялостно обзавеждане на апартамент, вероятно фирмата ще ви направи отстъпка в цената, а освен това, не на последно място, всички мебели ще бъдат правени от една фирма и ще следват една обща идея. Все пак е трудно да се намери такава, която прави обзавеждане освен за хол, спалня и детска, също и за кухня. Общо взето, фирмите се специализират в точно определено обзавеждане, с цел спестяване на технологично време.
Фирмите предлагат изработка на мебели от дъб, бук, череша и липа, на мебели за целия апартамент, включително и кухни. Букът е най-предпочитан, тъй като в сравнение с качеството има най-добра цена.
Мебелите се правят по размер на клиента, с разнообразие от цветове.

Ако в момента търсите кухни по поръчка Ви препоръчваме DECOSALON.NET

Posted by at март 9, 2012
Filed in category: За дома,

Comments are closed.