Сайтове

Вие сте на правилното място за разработка на уебсайтове. Да бъде наясно, ние ще се опитам да обясня някои основни термини, за това какво е изграден уеб сайт и как. Също така, какво е уеб-дизайн и какво е подходящо за вашия сайт.Първото нещо, което трябва да знаете за сайт, който е неговото име и домейн. Името на сайта може да се състои от букви, цифри и тирета. Домейн може да се дефинира полета, т.е. свършва. Com,. Net,. Org и много други. За да имате сайт, първо трябва да решите как ще кажете. Една от трудностите при избора на име на домейн, изпълнен от стандартните имена. Например, ако искате да имате сайт, наречен www.cars.com той вероятно е запазено за някой друг. Така можете да проверите за подобни имена, като www.cars-crazytuning.com може би безплатно.
Следващата стъпка е да се регистрирате, както се изисква. Обикновено регистрация на домейн (име) за една година (разбира се може би за по-дълъг период от време) и струва около 18 лева. -Популярните домейни (COM, мрежа, ЕС и т.н.) ..
Къде са ви беше домакин?
Първият вариант е вашия сървър. Това е по-скъп вариант, защото трябва да има свой собствен сървър с интернет връзка или да се осигури непрекъснатост на сегашното състояние и подходяща работна температура.
Вторият вариант е да използвате хостинг услугите на всяка компания (цените започват от 50 лв. / година).Там, вашият сайт се хоства на специален сървър за тази цел и тяхната работа е гарантирана 24/7/365.Разбира се в опаковки на WebSite START и еволюцията на интернет страницата, тази услуга е включено безплатно.
Някои от основните обяснения за статичен и динамичен сайт
– Статичен сайт със съдържание, че не се променя или да се променя често – това са сайтове с малко съдържание и само писмени HTML (език сайтове). В съдържанието им е винаги един и същ, няма система за управление на съдържание „CMS“. Като цяло, това са сайтове, които не са от интерес за потребителите, и ние можем да класифицираме най-честите обекти. SaitBG не предлагат такива сайтове!
– Динамичен сайт (с променящо се съдържание и / или дейност от страна на потребителя). Примери за такива сайтове са търсачки, портали, форуми, блогове, новинарски сайтове и други онлайн магазини.Всички нови обекти, и всеки ден, които посещавате, са динамични. Най-често те са изработени от сглобяеми системи за управление на съдържанието и JoomlaDrupal, WordPress и др. Тези системи имат много възможности и ще позволи цената за извършване на сайта, за да станат по-евтини. Разбира се, винаги можете да направите сравнение на цените.
Може би един от най-важните задачи за сайт, който е част от бизнеса и се надявам да печелят пари или клиенти, е да има бизнес концепция и да се знаят някои важни неща, като „SEO оптимизация“ или как сме сред първите резултати в Google :
SEO оптимизация Ниво 1 – включени в пакет WebSite START, WebSite Evolution
Развитие на сайта включва първия етап на неговата оптимизация се състои на сайта подходяща структура, която да позволи на търсачките да се движите правилно. Това включва идентифициране на ключови думи, собствени имена, заглавия, мета описания, връзки вътре в сайта и други.
Повече информация …
SEO оптимизация Ниво 2 – включени в пакет WebSite Evolution
Също така много важна стъпка за SEO оптимизация на сайт за електронна допълнение на връзки, сочещи към него. Това се постига чрез регистрация в каталози и търсачки, има опис на сайта си с връзки, сочещи към себе си. Това ниво е определено необходимо, ако искате челните позиции сред резултатите от Google.
Повече информация …
Уеб дизайн – или казал как да се уверете, че потребителите на нашия сайт, за да се чувстват добре и искат да го посетят отново.
Най-важната уеб дизайн е да се направи на сайта приятен и лесен за използване. Уеб дизайн е не само изображения и шрифтове на сайта. Неговата основна задача е да се направи правилно подредени и лесно достъпна информация. Един прост пример на дизайна е Start бутона на Windows, представете си само, ако тези неща са някъде другаде, или това не е така, как бихте се чувствали? Друг пример е, когато търсите за контакт, адрес и телефонен номер на даден сайт, някои са лесни, други – не толкова лесно. Уеб дизайн трябва да даде визия на продукта, който предлагаме, и оставят приятно усещане.
Сайта за поддръжка – е, че за да публикува нов материал, за да актуализира информация, да добавите нови елементи и повече.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted by at декември 20, 2011
Filed in category: некатегоризирани,

Comments are closed.